Het is tijd voor vernieuwing

Corpus & Anima krijgt een nieuw gezicht: een nieuw logo, nieuwe huisstijl en nieuwe website. Achter de schermen zijn we hard aan het werk om deze verandering door te voeren.

 

Groei

In de afgelopen 6 jaar is er veel veranderd. We begonnen als Sportmasseur in onze praktijk in Egmond-Binnen. Om zowel sporters als mensen met pijnklachten beter te kunnen helpen, hebben we ons verdiept in de traditionele Chinese medische massage: de Tuina Therapie, een eeuwenoude therapievorm die het mogelijk maakt om de oorsprong van uw klachten op te sporen en te behandelen, en natuurlijk de symptomen.

Enthousiast geworden over de mogelijkheden van de TCG (traditionele Chinese Geneeswijzen) en de resultaten van onze behandelingen, besloten we om ook Acupunctuur aan onze behandelwijzen toe te voegen. Tuina Therapie en Acupunctuur vullen elkaar heel goed aan, maar zijn ook effectief als op zichzelf staande behandelmethode.

Op onze nieuwe website zult u meer informatie over Acupunctuur kunnen vinden, en over de mogelijkheden van Tuina en Acupunctuur voor sporters.

 

 

Binnenkort hierover meer informatie.