Op deze pagina vind je informatie over de laatste ontwikkelingen, nieuwtjes en aankondigingen van Corpus & Anima.

zomersluiting

 
Bijtanken, opladen, uitrusten, inspiratie opdoen, interessante nascholingen volgen, uitwaaien... Dat gaan we allemaal doen in deze zomer.

Zowel in Alkmaar als in Egmond-Binnen hebben we zomersluiting op de volgende dagen:

  • woensdag 3 t/m maandag 8 juli
  • vrijdag 26 juli t/m maandag 19 augustus.

Vanaf dinsdag 20 augustus kunt u weer bij ons terecht voor Acupunctuur, Tuina therapie, Tuina / sportmassage en Dorn behandelingen.

We wensen u een heerlijke zomer.

Opgelet: CZ, Ohra en Nationale Nederlanden halen een aantal complementaire geneeswijzen uit de verzekering voor 2019.

Tuina Therapie wordt op dit moment door de meeste verzekeraars vergoed indien u aanvullende verzekerd bent voor 'Alternatieve geneeswijzen'. 

Tuina Therapie en een aantal andere complementaire geneeswijzen zullen in 2019 hoogstwaarschijnlijk niet vergoed worden voor CZ, Ohra en Nationale Nederlanden. Acupunctuur wel. Het is de moeite waard om uit te zoeken of andere complementaire geneeswijzen waar u gebruik van maakt, zoals orthomoleculaire geneeswijzen, nog wel door uw verzekering worden vergoed.

Wilt u dat uw Tuina behandelingen vergoed worden, dan moet u voor 2019 in ieder geval niet bij CZ, Ohra of Nationale Nederlanden zijn.

Tuina massage, tuina therapie, acupunctuur, sportmassage AlkmaarWe zijn er weer :-)

Het is een heerlijke zomer geweest voor zonneliefhebbers. Gelegenheid te over om een flinke vitamine D-voorraad aan te leggen. We zijn alweer twee weken lekker aan het werk.

Heb je last van 'vakantie-ontwenningsverschijnselen'?

Op de terugweg in het vliegtuig in die koude airco gezeten en nu stijve spieren?

Gekampeerd naast de plaatselijke discotheek en nu gestressed van al het lawaai?

Wacht niet langer en maak een afspraak. Hoe eerder, hoe beter.

Lees meer...

zomersluiting

 

Bijtanken, opladen, uitrusten, inspiratie opdoen... Daarvoor is de zomer bij uitstek geschikt. En ook wij maken van deze gelegenheid gebruik.

Van maandag 23 juli t/m zondag 12 augustus is de praktijk gesloten.

Vanaf maandag 13 augustus kunt u weer bij ons terecht.

We wensen u een heerlijke zomer.

Per 1 maart 2018 verhuist Corpus & Anima in Alkmaar naar een nieuw adres: De Ondernemerstuin in Alkmaar. We zijn in de maand februari druk aan het klussen om onze nieuwe praktijkruimte in te richten.

Onze praktijk in Egmond-Binnen blijft natuurlijk ook gewoon geopend.

 

De locatie:

De Ondernemerstuin is met de bus bereikbaar, u kunt er gratis parkeren en er is naast ruim voldoende wachtruimte ook de gelegenheid om iets te drinken of te eten (bij Miss Bell, gevestigd op de begane grond van het gebouw).
Er is een lift en het gebouw is rolstoel-toegankelijk. De Ondernemerstuin ligt vlak bij De Hortus Alkmaar, een bezoekje waard!

 

Adresgegevens Praktijk Corpus & Anima in Alkmaar

  • De Ondernemerstuin
  • Berenkoog 35
  • 1822 BH Alkmaar

Mariana en Henning zullen elk op andere dagen in Alkmaar praktijk houden. Bel ons voor meer informatie en om een afspraak te maken.

Lees meer...

Wat hebben, sjaals, stoofpotjes, opruimen, je weerstand en de longen met elkaar te maken?

De zomer is voorbij. De blaadjes vallen van de bomen en de oogst wordt binnengehaald en opgeslagen voor de winter. Het is het seizoen van oogsten, van loslaten, van opruimen.. In de TCG wordt de herfst geassocieerd met het element metaal en met de longen.

Lees meer...