Corpus & Anima is gevestigd in Egmond-Binnen en in Alkmaar

Je kunt bij ons terecht voor diverse soorten massagebehandelingen, zoals TuiNa massage, Sportmassage, Awareness massage, Stoelmassage, en Massage bij bedrijven.
Daarnaast werken wij met de Traditionele Chinese Geneeswijzen (TCG) TuiNa Therapie en Acupunctuur.

Wij geven geen erotische massages.

Ben je benieuwd wat onze behandelingen voor je kunnen betekenen? Kijk gerust rond op de website of maak een afspraak (072-8888787) en kom het ervaren.

Over Corpus & Anima

In het Latijn betekent 'corpus': lichaam en 'anima' o.a: geest, adem, psyche, ziel, gemoed, of 'het geheel van gedachten, gevoelens en emoties in een menselijk wezen'.

Onze werkwijze

Wij werken vanuit een holistische visie. Je kunt op verschillende niveaus goed of juist slecht in je vel zitten: geestelijk, emotioneel, fysiek... werk je aan gezondheid op een van deze niveaus, dan heeft dat zijn invloed op de andere niveaus. Is iemand bijvoorbeeld lichamelijk uit balans, dan heeft dat invloed (uiteindelijk) op zijn geestelijk en emotioneel welzijn. Massage werd door de Chinezen en de Grieken reeds erkend om de heilzame werking ervan op lichaam en geest. Door massage worden bepaalde chemische processen in het lichaam geactiveerd, die ook weer van invloed zijn op ons humeur. Andersom: wanneer iemand regelmatig mediteert (wat de geest kalmeert), heeft dat een gezondheidsbevorderende uitwerking op het lichaam en ook op de emotioneel balans.

Acupunctuur en TuiNa Therapie, beiden traditionele Chinese Geneeswijzen (TCG), zijn gericht op het herstellen van de balans op zowel het lichamelijk, mentale en emotionele niveau. Dus niet alleen het lichaam, maar ook de geest en de emoties worden meegenomen in de behandeling. Al onze behandelingen zijn gebaseerd op deze holistische visie.

Wij werken met enthousiasme, aandacht, respect en nemen de tijd voor je.