3 items tagged "massage kadobon"

Resultaten 1 - 3 van 3

Nu verkrijgbaar: de Massage- of Dorn Methode Cadeaubon

Geef een massage of een Dorn Methode behandeling bij Corpus & Anima cadeau

Een verwen-cadeau

Vanaf 1 december 2014 kunt u cadeaubonnen voor een massage of Dorn Methode behandeling bij ons aanschaffen.
U bepaalt om welke behandeling het gaat en de duur van de massage, en na betaling van het bedrag ontvangt u de bon per post. Wij kunnen ook de bon voor u versturen naar de persoon voor wie deze bedoeld is.

Massage: waarom regelmatig een massage goed voor je is

enthousiast

Massage: wat brengt het je?

Massage heeft een directe uitwerking. Massage helpt spanning te voorkomen en af te bouwen. Het bevordert het natuurlijke genezingsproces van het lichaam. Massage helpt om je lichaam soepel te houden en je krijgt meer energie. Het brengt je in balans: je gaat je op fysiek, emotioneel en geestelijk gebied lekker voelen. Wie lekker in zijn vel zit, is beter opgewassen tegen allerlei vormen van stress en irritatie.

Massage bij pijn

Massage is bij pijnklachten een weldaad voor je lichaam, vermindert de pijn en bevordert het herstel. Bij pijnklachten is een TuiNa massage of TuiNaFIT massage heel geschikt.

Lees hier meer over de kracht van aanraken, versterking van je immuunsysteem, wellness, emotionele balans en beter contact met jezelf en met je lichaam.

Ben je benieuwd wat massage voor je kan doen? Maak een afspraak (072-8888787) en kom het ervaren. Je kunt natuurlijk ook iemand anders verrassen met onze massage cadeaubon.

Over Corpus & Anima

In het Latijn betekent 'corpus': lichaam en 'anima' o.a: geest, adem, psyche, ziel, gemoed, of 'het geheel van gedachten, gevoelens en emoties in een menselijk wezen'.

Wij werken vanuit een holistische visie. Je kunt op verschillende niveaus goed of juist slecht in je vel zitten: geestelijk, emotioneel, fysiek... werk je aan gezondheid op een van deze niveaus, dan heeft dat zijn invloed op de andere niveaus. Is iemand bijvoorbeeld lichamelijk uit balans, dan heeft dat invloed (uiteindelijk) op zijn geestelijk en emotioneel welzijn. Massage werd door de Chinezen en de Grieken reeds erkend om de heilzame werking ervan op lichaam en geest. Door massage worden bepaalde chemische processen in het lichaam geactiveerd, die ook weer van invloed zijn op ons humeur. Andersom: wanneer iemand regelmatig mediteert (wat de geest kalmeert), heeft dat een gezondheidsbevorderende uitwerking op het lichaam en ook op de emotioneel balans.

Door massage werk je zowel met het lichaam als met de geest.

Voor TuiNa massage en Sportmassage in Noord-Holland: Corpus & Anima

TuiNa massage is bij uitstek geschikt als massage bij pijnklachtenSportmassage is niet alleen voor sporters, maar ondersteunt eveneens uw gezondheid en herstelvermogen. Als extra steun bij het herstellen van blessures kun je kiezen voor SportFIT massage of TuiNaFIT massage.

Omdat al onze massages gebaseerd zijn op een holistische visie, kun je ook spreken van een holistische massage, onafhankelijk van de toegepaste technieken.

Wij werken met enthousiasme, aandacht, respect en nemen de tijd voor je.

 

Awareness massage

awareness massage
Massage die een brug slaat tussen coaching, energiewerk en massage