2 items tagged "cursus Dorn Methode"

Resultaten 1 - 2 van 2

Cursus Dorn Methode

Praktische 2-daagse cursus over de Dorn Methode voor o.a. masseurs en therapeuten die met het lichaam werken.

Zondag 22 maart en zondag 29 maart 2015, Vaassen.

Eind september en eind november verzorgde Corpus & Anima de 1-daagse cursus 'Leren werken met de Dorn Methode' bij centrum Zonnekruid in Vaassen. Er werd hard gewerkt en veel geoefend door alle deelnemers. Lees hier alles over deze cursus.

Om nog meer kwaliteit en gelegenheid te bieden om de Dorn Methode grondig te leren beheersen, is de tweedaagse cursus ontwikkeld. Deze zal op 22 en 29 maart 2015 voor het eerst worden gegeven.

De 1-daagse cursus is geaccrediteerd door KTNO - HBO niveau | LVNG | BATC.
Voor de 2-daagse cursus worden accreditaties aangevraagd.

 Heb je interesse in de Dorn Methode (als therapeut of masseur)? Schrijf je dan in via centrum Zonnekruid.

Kijk hier als je zelf een Dorn behandeling wilt reserveren.

Cursus werken met de Dorn Methode

Leer werken met de Dorn Methode

leren werken met de Dorn Methode

Praktische 2-daagse cursus over de Dorn Methode voor o.a. masseurs en therapeuten die met het lichaam werken.

Deze cursus wordt op uitnodiging gegeven.

Corpus & Anima heeft een 1-daagse en 2-daagse cursus 'Leren werken met de Dorn Methode' ontwikkeld, die ondermeer bij centrum Zonnekruid in Vaassen werd gegeven. Lees hier alles over deze cursus.

Voor wie?

Voor (sport)masseurs, personal trainers, bewegingstherapeuten e.a. kan het een geweldige aanvulling zijn in de praktijk om de oorsprong van juist deze klachten te kunnen aanpakken, waardoor het lichaam van de cliënt meer zal kunnen ontspannen en beter zal reageren op bijvoorbeeld een massage. Het is geen manuele therapie er wordt niets ‘gekraakt’.

 Heb je interesse in de Dorn Methode (als therapeut of masseur)? Helaas kun je deze niet meer via centrum Zonnekruid volgen. Maar bij voldoende deelnemers komen wij op uitnodiging deze cursus geven.

 

Ben je op zoek naar een behandelaar in de Dorn Methode? Vanaf januari 2017 geven wij ook Dorn Methode behandelingen in Alkmaar. En natuurlijk kun voor de Dorn behandeling ook in Egmond terecht.