2 items tagged "Tuina masseur"

Resultaten 1 - 2 van 2

YES! Tuina Masseur!

logo Bo Yi Hoera! Op 21 juni zijn Henning en Mariana beiden geslaagd voor de Opleiding Tuina masseur en voor de Basis Chinese Geneeswijzen.

Tuina massage is een van de peilers van de traditionele chinese geneeswijzen: Acupunctuur, Tuina en Kruiden. Het is dus een traditionele chinese (medische) massage.

Het opleidingsinstituut Bo-Yi waar wij deze opleiding(en) volgen, hebben we speciaal uitgekozen vanwege het bijzondere lesprogramma dat er op gericht is therapeuten op te leiden en te trainen die na hun opleiding volledig zelfstandig aan de slag kunnen. Zo wordt er al in het eerste jaar gestart met diagnostiek. Dat betekent ook dat er veel wordt gevraagd van de studenten, want je moet je daarvoor niet alleen een heleboel nieuwe informatie eigen maken, maar ook nog leren om daarmee te jongleren.

Daarnaast is het gepassioneerde en professionele docententeam erg inspirerend, je kunt je geen betere begeleiding wensen. Wij hebben er alle vertrouwen in!

Nu we de (HBO) opleiding tot Tuina masseur hebben afgerond, zijn we officieel Tuina masseur zijn en bieden we vanaf heden complete Tuina massages aan.

Na een rustpauze in de zomer zullen wij weer verder studeren voor Tuina Therapeut en Acupuncturist.

 

Accreditatie en registraties

Wij gaan voor kwaliteit 

Masseur en Acupuncturist zijn geen beschermde beroepen. Iedereen mag zich masseur en kan zich acupuncturist noemen. Om onze klanten zekerheid en kwaliteit te bieden, hebben wij zorgvuldig gekozen voor geaccrediteerde en erkende opleidingsinstituten.

Zowel Henning als Mariana zijn gediplomeerd Tuina therapeut en Tuina masseur, gediplomeerd sportmasseur en sportverzorger, en gediplomeerd Acupuncturist.