2 items tagged "Sportmasseur Alkmaar"

Resultaten 1 - 2 van 2

après-vakantie-dipje?

Tuina massage, tuina therapie, acupunctuur, sportmassage AlkmaarWe zijn er weer :-)

Het is een heerlijke zomer geweest voor zonneliefhebbers. Gelegenheid te over om een flinke vitamine D-voorraad aan te leggen. We zijn alweer twee weken lekker aan het werk.

Heb je last van 'vakantie-ontwenningsverschijnselen'?

Op de terugweg in het vliegtuig in die koude airco gezeten en nu stijve spieren?

Gekampeerd naast de plaatselijke discotheek en nu gestressed van al het lawaai?

Wacht niet langer en maak een afspraak. Hoe eerder, hoe beter.

Tuina therapeut, acupuncturist, sportmasseur Alkmaar | Egmond | Heiloo |Castricum

Bij wie kunt u terecht?

Ons team bestaat op dit moment uit twee therapeuten/ behandelaars: Henning en Mariana. Beide zijn gediplomeerd Tuina therapeut, Tuina masseur, Acupuncturist, sportmasseurDorn methode  behandelaar en klassiek masseur.
Daarnaast geeft Henning Awareness massage consulten. U bepaalt natuurlijk zelf van wie u een behandeling of consult wilt. Bij twijfel kunnen wij u adviseren.

Onze specialisatie is steeds meer de behandeling van (pijn)klachten. Hiervoor zijn Tuina Therapie en acupunctuur uitermate geschikt, omdat de Traditionele Chinese Geneeswijzen meer handvatten bieden om zowel het symptoom als de oorzaak ervan te vinden en te behandelen. Daarbij kunnen wij ook cupping en moxa inzetten.

Ook werken we veel met sporters. Denk hierbij aan het ondersteunen van herstel bij blessures, zorgen dat het lichaam beter in balans komt en blijft naast het sporten, voorbereiding en nazorg bij belangrijke sportprestaties/evenementen..

Heeft u vragen, kunt u altijd eerst contact met ons opnemen.

Hoe werken wij?

Onze benadering is holistisch: we benaderen het fysieke, geestelijke en emotionele niveau als een geheel, in plaats van op zichzelf staand. Is er op één niveau iets uit balans, dan wordt dit op andere niveaus voelbaar of zichtbaar.