3 items tagged "Sportmassage Alkmaar"

Resultaten 1 - 3 van 3

Corpus & Anima vanaf januari 2017 ook in Alkmaar

Corpus & Anima - Tuina Massage en Sportmassage in AlkmaarVanaf januari 2017 kunt u ook voor massagebehandelingen bij Corpus & Anima terecht in Alkmaar. Onze praktijk in Egmond-Binnen blijft daarnaast gewoon geopend.

Update: de nieuwe locatie van onze praktijkruimte in Alkmaar is in De Ondernemerstuin, Berenkoog 35, 1822 BH, Alkmaar.
Mariana en Henning werken elk op andere vaste dagen van de week in Alkmaar en in Egmond-Binnen. Bel ons voor meer informatie en om een afspraak te maken.

In Alkmaar geven wij:

  • TuiNa massage - een uitstekende massage bij pijnklachten, ter ondersteuning van algehele gezondheid, bij stresspreventie en klachten veroorzaakt door stress. Tuina massage is een traditionele Chinese medische massage, waarbij indien van toepassing ook gebruik kan worden gemaakt van Cupping en Moxa.
  • Sportmassage - deze wordt vanzelfsprekend veel toegepast in de sport. De aandacht is meer gericht op het lichaam in relatie tot de sport(en). Het bevordert herstel bij blessures en na zware trainingen, hoewel we hier moeten toevoegen dat TuiNa massage daar ook zeer geschikt voor is.
  • Klassieke massage - een algemeen activerende en balancerende lichaamsmassage.
  • Intuïtieve massage - een massage waarbij we geen methode volgen, maar onze intuïtie en handen.
  • Behandelingen met de Dorn Methode - bij klachten die voortkomen uit scheefstand in bekken en wervelkolom. Lees hier meer over de Dorn behandeling.

Tuina therapeut, acupuncturist, sportmasseur Alkmaar | Egmond | Heiloo |Castricum

Bij wie kunt u terecht?

Ons team bestaat op dit moment uit twee therapeuten/ behandelaars: Henning en Mariana. Beide zijn gediplomeerd Tuina therapeut, Tuina masseur, Acupuncturist, sportmasseurDorn methode  behandelaar en klassiek masseur.
U bepaalt natuurlijk zelf van wie u een behandeling of consult wilt. Bij twijfel kunnen wij u adviseren.

Onze specialisatie is steeds meer de behandeling van (pijn)klachten. Hiervoor zijn Tuina Therapie en acupunctuur uitermate geschikt, omdat de Traditionele Chinese Geneeswijzen meer handvatten bieden om zowel het symptoom als de oorzaak ervan te vinden en te behandelen. Daarbij kunnen wij ook cupping en moxa inzetten.

Ook werken we veel met sporters. Denk hierbij aan het ondersteunen van herstel bij blessures, zorgen dat het lichaam beter in balans komt en blijft naast het sporten, voorbereiding en nazorg bij belangrijke sportprestaties/evenementen..

Heeft u vragen, kunt u altijd eerst contact met ons opnemen.

Hoe werken wij?

Onze benadering is holistisch: we benaderen het fysieke, geestelijke en emotionele niveau als een geheel, in plaats van op zichzelf staand. Is er op één niveau iets uit balans, dan wordt dit op andere niveaus voelbaar of zichtbaar.

Contact -en route informatie Corpus & Anima | Massage Egmond-Binnen

Corpus & Anima Egmond-Binnen

Adres -en contactgegevens
Corpus & Anima in Egmond-Binnen:

Massage, Dorn Methode behandeling, Tuina Therapie

Graag bellen op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur.

Een afspraak maken kan ook via het aanvraagformulier.
Heeft u vragen, dan kunt u bellen maar ook het contactformulier gebruiken.

Openingstijden

Op werkdagen tussen 10:00 en 18:30 uur.


Adres -en contactgegevens Corpus & Anima Alkmaar:

Massage, Dorn Methode behandeling, Tuina Therapie in Alkmaar


Plattegrond Egmond-Binnen

 massage en acupunctuur in Egmond-Binnen

Route

Komt u met de auto dan kunt u de route ook opzoeken via een routeplanner die u zal helpen ons te vinden. Voor een deur-tot-deur reisadvies met het openbaar vervoer verwijzen wij  naar www.9292ov.nl