bedrijfsmassage

Massage voor bedrijven en instellingen, waarbij onze masseurs op  locatie komen werken

Massage op het werk

Hoe ontspannen zijn de mensen in uw bedrijf?

In dit digitale informatietijdperk brengen mensen steeds meer tijd door achter een computer en aan hun bureau. Naast het langdurig in dezelfde houding zitten, wat niet bevorderlijk is voor de doorbloeding, speelt ook de (werk)druk mee als een belasting voor lichaam en geest. Wanneer dit aanhoudend gebeurt, vermindert dit ondermeer het prestatievermogen. De hersenen krijgen letterlijk minder zuurstof, het lichaam raakt verkrampt, en ook het humeur wordt wat minder zonnig.

Stoelmassage... of toch de tafel?

Stoelmassage is, praktisch gezien, een perfecte oplossing voor massage in bedrijven. Geen gedoe met tafels, omkleden, olie enzovoorts. Door de speciaal hiervoor ontwikkelde stoelmassage technieken voelen de meeste mensen zich na een massage van ongeveer 20 minuten weer als herboren.

Maarr.... wilt u bijvoorbeeld uw medewerkers een massage kado doen, dan kan een traditionele massage (op de tafel, met olie) ook heel aangenaam zijn, wanneer hier een geschikte ruimte voor is.

U kunt natuurlijk ook uw medewerkers laten kiezen. Het komt vaker voor dat dan meer mensen voor de tafel kiezen dan voor de stoel!

bedrijfsmassage

De voordelen en effecten van een bedrijfsmassage / stoelmassage op het werk:

  • Regelmatig stoelmassage bevordert het welzijn en welbevinden van uw collega's en medewerkers.
  • Het is ontspannend, verfrissend en gezondheidsbevorderend. En dat is merkbaar: de motivatie van uw medewerkers stijgt.
  • Preventie van werkgerelateerde klachten
  • Lichamelijke en geestelijke ontspanning
  • Betere concentratie
  • Verbetering van bloedcirculatie: herstel van spierweefsel, verhogen van energie, betere afvoer van afvalstoffen
  • Een betere lichaamshouding en werkhouding
  • Bedrijfsmassage kan leiden tot minder en korter ziekteverzuim
  • Het heeft voor de werkgever fiscale voordelen!

Uit onderzoek is gebleken dat een stoelmassage op regelmatige basis klachten zoals RSI en symptomen van stress vermindert, zelfs kan helpen voorkomen. Een frequentie van minimaal 2 stoelmassages per maand zorgt voor het beste resultaat. Na een paar behandelingen is het effect al voelbaar.

Meer informatie over stoelmassage

Hoe werkt stoelmassage op het werk?

De stoelmassage wordt gegeven op een speciale, ergonomische stoel. Deze wordt door de masseur meegebracht. Tijdens deze massage ontvangt je een massage van hoofd, nek, rug, schouders, armen en handen. De massage duurt ongeveer 20 minuten per persoon. Kortere of langere bedrijfsmassages zijn bespreekbaar.

Ook massage bij bijzondere evenementen in uw bedrijf is mogelijk.

Tafel- en stoelmassage

Een andere optie is dat we zowel de tafel als de stoel meenemen, en uw medewerkers de keuze krijgen.

Super verwennerij: de 4-handsmassage

De meest luxe massage is wel die, waarbij u door twee masseurs tegelijk wordt behandeld. Dit werkt het best met de massagetafel. Twee keer zoveel massage en aandacht in dezelfde tijd. Onze klanten die hiervoor konden kiezen, waren daar zeer tevreden over.

Voor de 4-hands massage geldt een iets hoger tarief.

We denken graag met u mee om voor uw bedrijf, collega's of medewerkers de optimale vorm en frequentie te vinden. Bel ons met uw vragen: 072-8888787, u kunt natuurlijk ook uw vragen stellen via het contactformulier.