coaching en massage

Combineer een coachingstraject met massage

In sommige situaties biedt een combinatie van coaching en massage de optimale ondersteuning in het proces waar iemand doorheen gaat. Over de weldaad van massage hebben we al uitgebreid geschreven. Wat we in deze context nog kunnen toevoegen, is dat mensen die af en toe of met een bepaalde regelmaat tijdens een coachingstraject een massage ondergaan, zich steviger voelen, beter in hun lichaam zitten, meer contact met hun emoties hebben en  heftige emoties beter kunnen hanteren.

Daarnaast zijn sommige mensen door af en toe een massage beter in staat om alle mentale en emotionele input van een coachingsgesprek te verwerken en een plaats te geven.

En voor mensen die zich in een situatie bevinden die veel energie vraagt, brengt de massage extra rust en zorg voor het lichaam, waardoor ze meer energie krijgen.

Coaching en massage doen we niet tegelijkertijd in een sessie, om het simpele feit dat we bij massage onze volledige aandacht richten op de massage, en bij een coachingsgesprek op het gesprek.

Hoe?

In overleg met jou wordt de optimale 'mix' afgestemd wat betreft frequentie, masseur, en behandeling.

Spreekt de combinatie van coaching met massage het je aan? Bel ons om de mogelijkheden te bespreken: 072-8888787.

Je kunt ook gebruik maken van het contactformulier om jouw vragen te stellen.